//formactionto controller implement:::
E-magazine

E-magazine

Het eerste e-magazine van LMC-VO is een feit! Open deze eerste editie via de link: https://lmc-voortgezet-onderwijs.instantmagazine.com/e-magazine/1/. Het e-magazine verschijnt twee tot vier keer per jaar en bevat verhalen, indrukken, ervaringen, bevindingen en tips van collega's. De eerstvolgende e-magazine verschijnt in december: tegelijkertijd met deel 2 van het gedrukte magazine.

LMC-magazine deel 1 en 2 

De tweede editie verschijnt in december, net als de eerste editie, ook in gedrukte vorm. Hierin wordt, onder andere, het nieuwe strategisch LMC-beleid gepresenteerd en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Deze kleurrijke boekjes worden verspreid onder personeel van de verschillende LMC-scholen en onder een aantal relaties waaronder de leden van de Raad van Toezicht. Meer weten over de LMC-strategie 2018-2022? Klik hier.

Oproep

Wij zoeken collega's die het leuk vinden om incidenteel of als vaste "contributor" mee te helpen aan het samenstellen van de e-magazines. Dus houd jij van schrijven, dichten of fotograferen? Of heb je een leuk idee? Mail naar emagazine@lmc-vo.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.

Volg LMC Voortgezet Onderwijs ook op social media:

   

 

Top