//formactionto controller implement:::
E-magazine

E-magazine

Het eerste e-magazine van LMC-VO is een feit! Open deze eerste editie via de link: https://lmc-voortgezet-onderwijs.instantmagazine.com/e-magazine/1/

Het e-magazine verschijnt twee tot vier keer per jaar en bevat verhalen, indrukken, ervaringen, bevindingen en tips van collega's. In de eerste twee edities wordt daarnaast het nieuwe strategisch LMC-beleid gepresenteerd en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Deze speciale uitgaven verschijnen daarom ook als kleurrijk en handzaam boekje, dat wordt verspreid onder personeel van de verschillende LMC-scholen.

Social media

Wat er verder zoal gebeurt op onze scholen is daarnaast te volgen op hun social media kanalen. Op de Facebook-, Twitter-, Instagram- en LinkedIn-pagina's van LMC Voortgezet Onderwijs (LMC-VO) worden deze berichten regelmatig gedeeld. Klik op de hyperlinks om LMC-VO te volgen. Voor intern gebruik is er het LMC Informatie Systeem (LIS), te vinden via het menu rechtsbovenin (inlog nodig).

Oproep

Wij zoeken collega's die het leuk vinden om incidenteel of als vaste "contributor" mee te helpen aan het samenstellen van de e-magazines. Dus houd jij van schrijven, dichten of fotograferen? Of heb je een leuk idee? Mail naar emagazine@lmc-vo.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.

 

Top