//formactionto controller implement:::
E-magazine

E-magazine

Om op de hoogte te blijven van de scholen van LMC Voortgezet Onderwijs, zijn er de e-magazines die twee tot vier keer per jaar uitkomen. Lees er de verhalen, indrukken, ervaringen, bevindingen en tips van LMC-collega's. Klik op onderstaande afbeeldingen om de e-magazines te openen:

 • LMC e-magazine #6 
  open: LMC e Magazine 6
 • LMC e-magazine #5
  LMC eMagazine5 (januari2020)
 • LMC e-magazine #4

  LMC e-magazine 4 (september 2019)

 • LMC e-magazine #3 • LMC e-magazine #2

  LMC e-magazine 2 (december 2018)

 • LMC e-magazine #1

  LMC e-magazine 1 (september 2018)

 

De eerste twee edities van het e-magazine zijn ook als boekje verschenen. Hierin wordt, onder andere, het nieuwe strategisch LMC-beleid gepresenteerd en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Deze kleurrijke boekjes zijn verspreid onder personeel van de verschillende LMC-scholen en onder een aantal relaties waaronder de leden van de Raad van Toezicht. Meer weten over de LMC-strategie 2018-2022? Klik hier.

Ook een bijdrage leveren?

Wij zoeken collega's of stagiairs die het leuk vinden om incidenteel of als vaste "contributor" mee te helpen aan het samenstellen van de e-magazines. Dus houd jij van schrijven, dichten of fotograferen? Of heb je een leuk idee? Geef het vooral door! Mail naar emagazine@lmc-vo.nl en we nemen z.s.m. contact met je op. Maar bellen naar de redactie is sneller: 088-562 86 27 (of 28).

Volg LMC Voortgezet Onderwijs ook op social media en Youtube:

       

 

Top