TooropMavo voor het derde jaar op rij excellent

30 januari 2015

Staatssecretaris Dekker heeft maandag 26 januari het predicaat excellent uitgereikt aan De TooropMavo. Voor De TooropMavo is het de derde maal op rij dat de school als excellent is beoordeeld.

De jury onder leiding van Fons van Wieringen schrijft in het juryrapport: “Het excellentieprofiel van de school richt zich op het aanbod van creatieve vakken en de begeleidingsstructuur voor leerlingen die extra aandacht of ondersteuning behoeven. Een sterk punt is de wijze waarop de school met de zorgleerlingen omgaat. De TooropMavo toont zich een lerende organisatie in een veilige omgeving. De aandacht voor de creatieve vakken en de wijze waarop de school daaraan inhoud geeft, zijn uitstekend.”

Beloning 
De TooropMavo-Directeur Martin van Zanten is zeer content met het behaalde resultaat. “Het certificaat excellent zien wij als een beloning van onze teamprestatie. We verzorgen niet alleen goed onderwijs, maar we weten onze leerlingen met ons aanvullende lesaanbod ook uit te dagen om hun talentent verder te ontwikkelen’’, vertelt Van Zanten. Ook is hij zeer blij met het door de jury geroemde  veilige en respectvolle leerklimaat en de goede begeleidingsstructuur die zichtbaar resultaten oplevert.

Geen toeval 
“Zoals het hoort gaan we eerst het succes met het team en de leerlingen vieren. In februari bespreken we met het team of we de uitdaging voor het predicaat in 2015 weer met elkaar aangaan. Drie jaar op rij ‘excellent’ is natuurlijk geen toeval!”, zegt de trotse directeur.

Top