Ontdekdag 27 september

10 september 2019

In het prachtige gebouw van basisschool Nieuwe Park Rozenburgschool in Rotterdam-Kralingen zal het op vrijdag 27 september a.s. gonzen van de dynamiek. Dan volgen achtstegroepers van Kind en Onderwijs Rotterdam allerlei inspirerende workshops bij de aanwezige LMC-scholen. Deze workshops worden verzorgd in de verschillende ruimtes van de school. Wat er allemaal te doen is? Denk aan een workshop natuurkunde, of aan een vogelhuis maken, een game maken, visitekaartjes maken, theater, judo, enzovoort. Op een superleuke manier ervaren kinderen waar de scholen voor staan. Aan het eind van de workshoprondes (ieder kind volgt er 3) vertrekken de kinderen met een tasje en het materiaal van de scholen. Handig om thuis nog eens rustig door te kijken. 

Wij danken alle medewerkers en leerlingen van de deelnemende LMC-scholen voor hun bijdrage en wensen de kinderen alvast heel veel plezier!

Bekijk ook het filmpje:

Klik op de poster hieronder om 'm te vergroten:


De LMC-ontdekdag wordt aangeboden in het kader van de samenwerking tussen Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs. 

Top