Havo/vwo scholenmarkt op Zuid

21 januari 2020

Scholenmarkt voor havo/vwo-leerlingen in het Maasgebouw bij De Kuip
Ondernemend onderwijs, versneld eindexamen doen, een inclusief rooster, Cambridge Engels, digitale geletterdheid, wekelijkse lessen in Onderzoek & Ontwerpen of Wetenschap & Onderzoek: Het is allemaal te ontdekken tijdens de scholenmarkt voor havo/vwo in de Kuip op Zuid.

Op maandag 27 januari organiseren het Avicenna College, de Calvijn Business School, het Montfort College, OSG Hugo de Groot, het Zuider Gymnasium en het STC Haven Havo voor het eerst een gezamenlijke scholenmarkt voor groep 7 en 8 leerlingen met een havo-/vwo-advies.

Leerlingen en hun ouders zijn die dag van 17.30 tot 20.30 uur van harte welkom in het Maasgebouw bij het Feyenoord Stadion. Op de scholenmarkt presenteren de middelbare scholen zich en krijgen de leerlingen en ouders een goede indruk van de veelzijdigheid van het havo/vwo-onderwijs op Zuid. Zo verzorgen de scholen ook allerlei workshops zoals; ruimtemissie, drones vliegen, vulkaan bouwen, kun je meedoen aan fun games, Lego league en formule 1 races. Ook de Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam en het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid presenteren zich.


En daar houdt het niet mee op: na het bezoek aan de scholenmarkt krijgen bezoekers de gelegenheid deel te nemen aan een rondleiding in De Kuip.

Datum: maandag 27 januari 2020
Tijdstip: 17.30 tot 20.30 uur
Locatie: De Kuip – Maasgebouw, Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam

 

(klik op de afbeelding voor de flyer)

Top