Vacature lid College van Bestuur

27 augustus 2021
LMC-VO zoekt een bestuurder met ruime, integrale eindverantwoordelijke ervaring binnen het onderwijs en specifiek ook ervaring binnen het voortgezet onderwijs. U heeft een brede maatschappelijke oriëntatie passend bij grootstedelijke vraagstukken en de complexiteit en diversiteit van een grote stad. U kunt zich aantoonbaar goed staande houden in een (politiek) bestuurlijk complex krachtenveld. U kent en begrijpt de volle breedte van de leerlingenpopulatie op de scholen van LMC-VO en stelt álle leerlingen centraal. Onderwijs-inhoudelijk bent u de strategische gesprekspartner voor de directeuren. U heeft visie op voor LMC-VO relevante ontwikkelingen in het onderwijs, kennis van moderne technieken en innovatie in het onderwijs. U bent iemand met oog en aandacht voor kwaliteitszorg en zicht op professionalisering in het onderwijs. U durft te staan voor modern en aandachtig werkgeverschap wat aansluit op de visie van LMC-VO. 
 
U sluit goed aan bij de besturingsfilosofie van LMC-VO die compact verwoord wordt door: vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbinding. 
Meer informatie? Klik hier

Profielschets in pdf kunt u downloaden via deze link.
 
LMC-VO laat zich in deze procedure bijstaan door Eugenie van Leusen van Vanderkruijs, partner in executive search.
Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door voor 22 september een motivatiebrief (inclusief actueel cv) te sturen aan lmc@vanderkruijs.com.
 
Top