Afscheid bestuurder Rob Elgershuizen

23 december 2021

Per 1 januari a.s. zal onze bevlogen bestuurder Rob Elgershuizen gaan genieten van de vrije tijd die het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd met zich meebrengt.

Rob Elgershuizen heeft zich bijna 45 jaar lang met veel plezier en passie ingezet voor het Rotterdamse onderwijs, waarvan de laatste 5 jaar als lid van het College van Bestuur van LMC Voortgezet Onderwijs.

Rob Elgershuizen staat bekend als een positief, energiek en gedreven persoon met een enorm groot hart voor een gezonde ontwikkeling van jonge mensen. Zijn aanpak kenmerkt zich door een grote mate van professionaliteit en typisch Rotterdamse nuchterheid én humor.

Wij kijken terug op een mooie periode en een plezierige en inspirerende samenwerking. Wij bedanken Rob daarvoor, en voor de groei die LMC-VO op vele vlakken onder zijn bezielende leiding heeft mogen doormaken. De collega’s van LMC-VO wensen Rob en zijn gezin alle goeds toe.

Samen met LMC-leerlingen blikte Rob Elgershuizen terug op zijn carrière. Lees en bekijk in het recente LMC-emagazine de samenvatting van de gesprekken tussen de leerlingen van Veenoord School for Sport & Lifestyle en Zuidrand School for Sport & Lifestyle.

Lees het interview > >

Top