Vertrek lid CvB

12 juli 2021
Per 1 januari 2022 zal Rob Elgershuizen, na bijna 45 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende sectoren van het Rotterdamse onderwijs, samen met zijn gezin gaan genieten van de tijd en de mogelijkheden die zijn pensioen gerechtigde leeftijd met zich meebrengen.
 
Wij zijn dankbaar voor zijn nuchtere Rotterdamse aanpak en professionaliteit, wat samen met zijn enorme inzet heeft geleid tot een mooie ontwikkeling van LMC-VO en haar scholen. Alle LMC-scholen hebben hun kennis en bezieling kunnen vertalen in een kwaliteitsniveau, dat blijvend méér dan op orde is. Mede onder zijn leiding is het LMC-systeem van kwaliteitsborging bestendigd met het feit dat alle LMC-scholen op ‘groen’ staan bij de Inspectie van het Onderwijs.
 
Rob Elgershuizen heeft een grote passie voor het groeiproces van de leerling en voor ‘zijn’ stad Rotterdam. In deze setting hebben wij hem leren kennen als toegankelijk bestuurder met een scherpe blik; een rol die hij gedurende bijna vijf jaar voor LMC Voortgezet Onderwijs succesvol heeft vervuld. 
Top