LMC e-magazine #10

22 november 2021

Het LMC e-magazine bevat informatie en inspiratie van en voor de mensen achter ons onderwijs. Het magazine wordt periodiek (online) aangeboden aan medewerkers, stagiairs en belangstellenden.

Afgelopen periode hebben we zoveel mogelijk fysiek terug gekeken op terugkomende thema’s als kansengelijkheid en sociale veiligheid. We nemen volgende maand afscheid van Rob Elgershuizen, hij blikt samen met een viertal leerlingen terug op zijn carrière. LMC-VO heeft vorige maand de European Innovative Teaching Award (EITA) gewonnen in de categorie “distance- en blended learning.” Het is een mooie erkenning, waar wij trots op zijn en dit geeft extra motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg. Meer over onderwijsleertechnologie zoals ‘blended learning’ en i-coaches in het hoofdstuk LMC-DIGIPROOF. LMC Academie kijkt terug op de Smart Start en het Discovery Café met het thema Dyslexie en leesonderwijs. En collega Mathieu Ehbel neemt ons in “Het Rotterdam van” mee naar de Historische Tuin Schoonoord.

Kortom, veel leesplezier! Klik hier om editie #10 te openen.


Reageren of een bijdrage leveren? Geef je feedback of een goed idee voor publicatie door aan de redactie via emagazine@lmc-vo.nl.

 

Top