LMC e-magazine #12 is uit

29 juni 2022

Het LMC e-magazine bevat informatie en inspiratie van en voor de mensen achter ons onderwijs. Het magazine wordt periodiek (online) aangeboden aan medewerkers, stagiairs en belangstellenden.

Het magazine staat dit keer in het teken van het Onderwijs Ondersteunend Personeel (OOP). Deze collega’s hebben een cruciale rol en vormen een belangrijk fundament voor het functioneren van onze organisatie. We zoomen in op de veelzijdigheid van de OOP – welke functies zijn er nou eigenlijk? Collega’s Steve Sedoc en Wilma Hokke vertellen over hun werkzaamheden en in een interview met Christine Stolk lees je meer over de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR). Wim Schipper neemt ons mee op het gebied van ‘digitale zaken’ en de LMC Academie licht hun OOP-cursusaanbod uit. Fred van der Zwan neemt je mee naar ‘zijn’ Rotterdam-Zuid en we duiken de diepte in rondom de conferentie ‘Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren’ op 22 september in De Kuip.

Klik hier om editie #12 van het LMC e-magazine te openen.

Reageren of een bijdrage leveren? Geef je feedback of een goed idee voor publicatie door aan de redactie via emagazine@lmc-vo.nl.

Top