Save the date: 22 september 2022

16 maart 2022

Save the date: 22 september 2022, 13.00 - 17.00 uur, De Kuip
Conferentie ‘Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren’

Op 22 september 2022 vindt de conferentie ‘Agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren’ plaats. De conferentie staat in het teken van verbinding en samenwerking rond dit thema en is bedoeld voor alle Rotterdamse professionals die te maken hebben en werken met jongeren in het voortgezet (speciaal) onderwijs.


Gastheer Karim Amghar gaat in gesprek met interessante sprekers en er is ruimte voor ontmoeting. In twee rondes naar keuze verzorgen tien experts uit het onderwijs en partnerorganisaties inspiratiesessies, waaronder jongerenwerk, politie, Stichting Criminal Minded, het Nederlands Jeugdinstituut, leraar van het jaar Ismail Aghzanay, Expertisecentrum Sociale Veiligheid en PBS-coaches Daan en André.


Wil je in april het definitieve programma ontvangen? Stuur dan een e-mail naar conferentie22september2022@lmc-vo.nl.
Kijk voor meer informatie op Conferentie agressie en wapenbezit onder Rotterdamse jongeren - Onderwijs010.

De conferentie is onderdeel van het project ‘De krachten bundelend naar sociale veiligheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs’. Een project van LMC-VO, Yulius, Koers VO, BOOR, CVO, EUR en De Waag i.s.m. gemeente Rotterdam. Bij vragen kun je contact opnemen met projectleider Nadine de Boer (ndboer@lmc-vo.nl).

 

Top