LMC e-magazine #13 is uit

30 november 2022

Het LMC e-magazine bevat informatie en inspiratie van en voor de mensen achter ons onderwijs. Het magazine wordt periodiek (online) aangeboden aan medewerkers, stagiairs en belangstellenden.

Deze editie van het e-magazine staat in het teken van ‘Samen groeien werkt’. Je leest over effectief samenwerken, tussen scholen onderling én met kennispartners. Twee betrokken taalcoördinatoren lichten dit toe vanuit hun dagelijkse praktijk. Met veel plezier en succes verzorgt de Hogeschool Rotterdam via de LMC Academie de cursus 'Werkplekbegeleider'. Zij lichten de cursus en samenwerking toe in het tweede hoofdstuk. Verder gaan we uitgebreid in op het samenwerkingsverband 'De krachten bundelend naar sociale veiligheid in het Rotterdamse voortgezet onderwijs' met leden van de projectgroep, in het derde hoofdstuk. Collega Catherine Kuil van de Roncalli Mavo neemt je ten slotte mee naar het Verhalenhuis Belvédère op Katendrecht.

LMCeMagazine13

Klik hier om editie #13 te openen

Reageren of een bijdrage leveren? Geef je feedback of een goed idee voor publicatie door aan de redactie via emagazine@lmc-vo.nl.

Top