Gefeliciteerd aan alle geslaagden

4 juni 2020

Vandaag vieren geslaagde scholieren in heel Nederland het einde van hun middelbare schooltijd. Een feestelijke dag, wel anders dan anders, maar meer dan verdiend. Door het hele land verschenen er originele boodschappen voor de gelukkigen. Bekijk hieronder er een aantal extra bijzondere:

Mavo voor Theater
Een dikke virtuele knuffel in dichtvorm.

 
www.mavovoortheater.nl

Boodschap wethouder Said Kasmi
In een filmpje richt wethouder Kasmi zich tot alle geslaagden en ook alle Rotterdammers. Hij feliciteert de geslaagden met hun diploma en hij vraagt aan alle Rotterdammers om samen met hem de vlag te hijsen.

Erasmusbrug verlicht rood, wit, blauw
In de avond kleurt ook de Erasmusbrug rood-wit-blauw speciaal voor alle geslaagden. Daarnaast heeft stadsdichter Dean Bowen een gedicht geschreven dat gedeeld wordt via social media.

#geslaagdinrotterdam
Wij hopen dat alle geslaagden, en hun familie en vrienden van geslaagden leuke foto's zoals het hijsen van de vlag, delen op sociale media met de hashtag #geslaagdinrotterdam.

Wij wensen de gezakten een mooie nieuwe kans voor volgend jaar, en de geslaagden een hele fijne periode in hun volgende opleiding of in hun loopbaan! 

Top