Juridische én feestelijke mijlpaal SARO

19 december 2023

Vandaag tekenden de Colleges van Bestuur van Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs de statuten van SARO bij de notaris. De laatste juridische mijlpaal voor de fusie. ‘Een formeel moment, maar toch ook heel feestelijk’ aldus Jasmijn Kester en Lorenzo Civile, ‘we kijken uit naar 2024, het allereerste jaar van SARO.’ Voor Reinier de Voogd was dit één van zijn laatste activiteiten als interim bestuurder van LMC-VO, omdat hij op 22/12/23 zijn werkzaamheden als bestuurder bij LMC-VO zal afronden. Wij bedanken Reinier voor zijn grote betrokkenheid en waardevolle inzet.

   
Jasmijn Kester, Lorenzo Civile en Renier de Voogd bij de notaris.

Onlangs heeft de Raad van Toezicht de officiële benoeming van de bestuurders van de nieuwe organisatie bekendgemaakt. Vanaf 1 januari 2024 bestaat het College van Bestuur uit Lorenzo Civile (voorzitter) en Jasmijn Kester (vicevoorzitter). Zij besturen de organisatie collegiaal met een gelijkwaardige portefeuille. 
‘Vol vertrouwen gaan wij ervan uit dat zij samen met hun bevlogen staf- en scholenteams verder bouwen aan een stichting die goede opvang en goed onderwijs biedt aan kinderen en jongeren in en rond Rotterdam, en die onderscheidend en aantrekkelijk is als onderwijswerkgever. Wij zien uit naar een stevige rol die de stichting daarmee speelt in het Rotterdamse onderwijsveld’ aldus de Raad van Toezicht.


Jasmijn Kester (vicevoorzitter) en Lorenzo Civile (voorzitter)

Lees ook het artikel op AD.nl Duizenden leerlingen profiteren van deze fusie: ze kunnen al vroeg kennismaken met vakmanschap | Rotterdam | AD.nl over onze fusie met Kind en Onderwijs Rotterdam en de meerwaarde daarvan voor leerlingen en medewerkers.

Top