LMC e-magazine #11 is uit

17 maart 2022

Het LMC e-magazine bevat informatie en inspiratie van en voor de mensen achter ons onderwijs. Het magazine wordt periodiek (online) aangeboden aan medewerkers, stagiairs en belangstellenden.

In deze editie staat het thema Nationaal Programma Onderwijs (NPO) centraal. Je kunt lezen over de keuzes die bij HPC Centrum en Veenoord School for Sport & Lifestyle zijn gemaakt over de bestemming van NPO middelen. Je leest ook over het NPO-aanbod aan trainingen en begeleiding van Eenheid Zorg en de LMC Academie licht haar studiedagen toe. In het hoofdstuk LMC DIGIPROOF vertellen collega’s van de Roncalli Mavo over hoe zij het onderwijs versterken aan de hand van ICT. Collega Coen de Rhoter licht vervolgens het ‘Samen Opleiden’ via OSR (Opleidingsschool Rotterdam) toe en tot slot vertelt Jens Honig over zijn mooie herinneringen aan de wijken Bospolder en Delfshaven in ‘Rotterdam van’.

Klik hier om editie #11 van het LMC e-magazine te openen.

Reageren of een bijdrage leveren? Geef je feedback of een goed idee voor publicatie door aan de redactie via emagazine@lmc-vo.nl.

 

 

Top