LMC-personeelsdag 2022

6 oktober 2022

Afgelopen dinsdagmiddag vond de LMC-personeelsdag plaats, een gezellig, levendig, dynamisch samenzijn op een geweldige plek: het ss Rotterdam.

Ruim 1.000 medewerkers bezochten het evenement. Leerlingen van verschillende scholen leverden onmisbare bijdragen: fabelachtige optredens van de leerlingen van de Havo/vwo voor Muziek en Dans, tot het managen van de garderobe en de binnenkomst van collega’s door de leerlingen van Young Rotterdam.

We startten de personeelsdag met een vooruitblik op de nieuwe LMC-strategie 2023-2027. Naar verwachting treden we na instemming van de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad en de Raad van Toezicht medio december met ons verhaal naar buiten. Dan vertellen we onze droom, bestaansrecht en onderwijsopdracht. (De inspirerende video die dinsdag vertoond is, waarin de strategie op hoofdlijnen wordt uitgelegd door collega’s komt dan online.)

Het programma had een feestelijk karakter, met de nadruk op ontspannen en genieten, met muziek, entertainment, spellen, optredens en aandacht voor de interne mens.

De reacties van zowel betrokkenen als collega’s zijn enthousiast. Wij kijken terug op een waardevolle dag en bedanken iedereen hartelijk voor hun inzet.

Zie onderstaande foto's voor een impressie van de dag.


Opening door voorzitter CvB Lorenzo Civile en locatiedirecteur MT010 Priscilla Mahadew.


Optreden door leerlingen van Havo/vwo voor Muziek en Dans.


Spel en ontspanning op de Challenge-deck.


Vanaf 17.30 uur diner.


De Flamingo's


ss Rotterdam

Top