Zonovergoten voetbaltoernooi tijdens LMC Scholen CUP dag

14 juni 2017

De Toorop Mavo wint wisselbeker op het "heilige gras"

Brugklassers van 22 van de 24 LMC scholen streden tegen elkaar op 13 juni in De Kuip om de LMC Scholen CUP. Na een gezamenlijke warming-up en een kort interview met Feyenoord legende Bennie Wijnstekers startten om 9 uur de eerste teams met hun wedstrijden. Onder een bijna strakblauwe hemel kon uiteindelijk vroeg in de middag het trotse "team Toorop Mavo" de LMC-wisselbeker in ontvangst nemen. Daarnaast zijn er per poule steeds een 1e, 2e en 3e prijs gewonnen. Aan de winnende teams de eer om hun gewonnen bekers mee terug te nemen naar school. Voor pauzerende of uitgeschakelde teams waren er prijzen te winnen bij voetbalrecord spellen.

Na de prijsuitreiking verzorgden de bekende voetbalkunstenaars Achie Tarhouchi en Randallo do Rosario een leuke, interactieve voetbalshow. Vervolgens stond een goed voorbereid LMC-docententeam op het gras oog in oog met het team oud-Feyenoordspelers. Deze bloedstollende wedstrijd werd afgesloten met een 3-1 overwinning voor de oud-Feyenoorders.

LMC Voortgezet Onderwijs bedankt Feyenoord voetbalclub voor de goede samenwerking, én de deelnemende brugklassers, hun begeleiders en alle betrokkenen. Ieders inzet en enthousiasme zorgde voor een meer dan geslaagde dag.

Wij kijken alweer uit naar de volgende editie in 2018.
Klik hier voor de 'aftermovie'

Top