Nieuwbouw scholen

14 maart 2016

Feestelijke officiële aftrap 
Woensdag 2 maart onthulde Maarten Struijvenberg, wethouder Werkgelegenheid en Economie, het bouwbord voor de officiële aftrap van de voltooiing van het nieuwe schoolgebouw van de Young Business School. Hoewel het gebouw momenteel nog in casco is - en dus verre van af – had De Waal/Young Business School Rotterdam op de open dag extra feest. De brassband van Zuiderpark College heeft de onthulling snoeihard en swingend ingeluid.
De afdeling Stadsontwikkeling van de gemeente Rotterdam en Koninklijke Aannemingsmaatschappij Van Waning B.V. werken aan de voorbereidingen om het gebouw geheel in te kunnen richten. Schooljaar 2016-2017 start de Young Business School Rotterdam (YBSR) in deze nieuwe en inspirerende school op Katendrecht.

Meer informatie > >

Nieuwbouw aan de Argonautenweg
Na een lang voorbereidingstraject hebben Marcel van der Knaap en dhr. Steijn van Dura Vermeer Bouw Zuid West op 24 februari 2016 de opdracht getekend voor het realiseren van een nieuw schoolgebouw voor het Noordrand College.
De voorbereidingen zijn inmiddels gestart; bomen en groen worden gerooid en het bouwbord is geplaatst. In de zomervakantie 2016 start de bouw en het gebouw wordt op 1 juni 2017 opgeleverd, zodat leerlingen van de nieuwe vakschool Bouwen, wonen en interieur in het schooljaar 2017-2018 kunnen starten in het nieuwe gebouw.

Meer informatie > >

Top