Veenoord en Zuidrand betrekken in 2025 nieuw schoolgebouw in Stadionpark

10 februari 2023

Veenoord en Zuidrand, de Schools for Sport & Lifestyle, gaan samen verhuizen! Per augustus 2025 gaan zij samen verder als één School voor Sport & Lifestyle (bbl, kbl en mavo) in een modern nieuw gebouw in Stadionpark, vlakbij het Feyenoord Stadion in Rotterdam Zuid. Benieuwd? Ga naar www.Go-Move-It.nl

Voor meer informatie en de contactgegevens van Veenoord School for Sport & Lifestyle en Zuidrand School for Sport & Lifestyle, zie ook www.veenoord.info en www.zuidrand.nl.

Open dag zaterdag 11 februari 2023

Op zaterdag 11 februari 2023 staan de deuren van beide scholen open van 10.00 - 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Gevarieerd onderwijs op Zuid

Het nieuwe schoolgebouw en de verdere ontwikkeling van de omgeving Stadionpark is onderdeel van de samenwerking tussen de drie grootste Rotterdamse scholenbesturen en de Gemeente Rotterdam. Het doel is om ervoor te zorgen dat meer leerlingen van Zuid, na het doorlopen van de basisschool ook kunnen en willen kiezen voor een middelbare school op Zuid. Locaties zijn makkelijk bereikbaar, het onderwijs is van een goede kwaliteit en het gevarieerde onderwijsaanbod geeft volop kansen om door te stromen. Meer lezen? Klik hier: Gevarieerder voortgezet onderwijs Rotterdam-Zuid - Onderwijs010.

Top