LMC Voortgezet Onderwijs

LMC Voortgezet Onderwijs

Wij zijn SARO! Dat is de krachtige, herkenbare naam waaronder Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs vanaf 1 januari 2024 samen verder gaan. SARO wil het onderwijs nóg beter vormgeven. Waar kinderen kunnen worden wie ze willen zijn. SARO vormt de basis waarop kinderen en jongeren grenzeloos kunnen groeien en bloeien. Waar ze hun toekomst kunnen bouwen en beleven. Samen dragen wij bij aan de basis voor de rest van hun leven. Neem alvast een kijkje op de tijdelijke landingspagina wijzijnSARO.nl

Stichting LMC Voortgezet Onderwijs (LMC-VO) biedt interconfessioneel en algemeen bijzonder onderwijs aan in Rotterdam. Binnen de 23 vestigingen zijn alle onderwijsniveaus vertegenwoordigd, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium.

De LMC-vestigingen zijn kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig en beschikken alle over een nadere profilering. Achter de schermen werkt LMC-VO dagelijks aan de kwaliteit van het onderwijs. We bieden de leerling het beste van twee kanten; een persoonlijke, veilige en vertrouwde leeromgeving én goed, passend en innovatief onderwijs.

Historie
Stichting LMC Voortgezet Onderwijs is ontstaan uit een aantal fusies van schoolbesturen met een algemeen bijzonder, rooms-katholiek, protestants-christelijk of interconfessionele signatuur. Respect voor andere overtuigingen en opvattingen wordt door alle scholen breed gedragen. In haar huidige vorm bestaat de Stichting LMC Voortgezet Onderwijs sinds 1 januari 1999.

Top