Werken bij

Collega's stellen zich voor

Elke dag zetten meer dan 2300 SARO-collega’s zich in voor leerlingen, voor elkaar en voor Rotterdam. Hieronder stellen een aantal collega's uit het voortgezet onderwijs zich aan je voor. Lees hun inspirerende verhalen en ontdek welke impact zij iedere dag maken.


Verhalen van collega's in het PO lees je hier >

Stel je voor...

een pop-up store van Donner bij jou op school.

Kijk in de ogen van de bevlogen Zoë en je ziet het echte onderwijsvuur. Het enthousiasme straalt van deze lachende neerlandica af. Zij hoopt dit over te brengen op haar leerlingen. Nog steeds is ze blij met haar keuze voor het onderwijs.

Lees verder
Stel je voor...

overstappen om te bouwen aan jouw toekomst én die van je leerlingen.

Een duik in de wereld van psychologie en bedrijfskunde tijdens zijn wetenschappelijke opleiding, bleek niet de ideale match te zijn voor de sociaal bewogen Ruben. Hij wilde echt bijdragen aan de maatschappij en iets betekenen voor mensen.

Lees verder
Stel je voor...

dat je dagelijks harten raakt en levens (mee) maakt.

Gevraagd naar haar inspiratie, start de muzikale Gail vol overgave te zingen ‘I believe the children are our future. Teach them well and let them lead the way.’ 

Lees verder
Stel je voor...

een lesrooster van 70 minuten voor meer leerlingeninteractie.

Van huis uit is Hildert een energieke econoom, die op zijn school heel veel rollen vervult. Docent economie is daar één van. Hij draait zelfs zijn hand niet om voor het organiseren van een reisje naar Parijs voor de vierde klas dit jaar.

Lees verder
Top