//formactionto controller implement:::
School vinden?

School vinden?

Zit jij in groep 7 of 8 van de basisschool en ben jij toe aan info over welke leuke goede en kleinschalige scholen er allemaal zijn in de meest dynamische stad van Nederland, waar iedereen je kent en waar jij helemaal jezelf kunt zijn? Lees snel verder!

Een middelbare school kiezen die bij je past kan best wel lastig zijn. Maar het is ook superleuk om erachter te komen wat jou als persoon aanspreekt.

Welke scholen zitten waar?

Wij hebben onze scholen en websites voor je op een rijtje gezet:

havo/vwo:
Havo/vwo voor muziek en dans
Het Lyceum Rotterdam  
Lyceum Kralingen 
Montfort College (ook mavo)
Theaterhavo/vwo 

vmbo/mavo:
Rotterdam Designcollege
Experience College
Vak College Zuidrand
Vak College Hillegersberg
Veenoord SCHOOL4SPORT&LIFESTYLE  
Young Business School Rotterdam en afdeling Vrijeschool de Kaap
Horeca Vakschool Rotterdam 
PT010 - Theater en Dans
Zuiderpark College
TooropMavo
Roncalli Mavo
MT010 - De Mavo voor Theater
Montessori Mavo Rotterdam
Mavo Centraal
Montfort College (ook havo/vwo)

Praktijkonderwijs:
Het Praktijkcollege Charlois
Het Praktijkcollege Zuidwijk
Het Praktijkcollege Centrum

Eenheid Zorg:
www.eenheidzorg.nl

Hun deuren staan wijd open voor jou: "corona-proof" in het echt (maak gerust een afspraak) maar ook virtueel (online via bijvoorbeeld Teams). Houd de websites van de scholen in de gaten. Er staat veel info op over wat ze aanbieden. En je vindt er ook de data waarop er bijvoorbeeld proeflessen of andere bijeenkomsten worden georganiseerd. Een lijst open dagen vind je alvast hier

Klik op een van de buttons hieronder voor een overzicht van onze scholen in de stad, en voor een lijstje namen en contactgegevens van de mensen die jou informatie kunnen geven over hun eigen school.

Wat alle scholen met elkaar delen is een grote passie voor de ontwikkeling van hun leerlingen, en de veelzijdigheid van hun uitstekende en hun uitdagende onderwijs. Dat betekent dat jij op heel veel verschillende manieren aan het leren bent. Veel afwisseling en een leuke sfeer: wat wil je nog meer? 

Check de LMC-scholengids

De LMC-scholengids bestaat zowel digitaal en als gedrukt boekje. Wil je 'm online inzien? Klik dan op de onderstaande afbeelding.


Je kunt de LMC-scholengids ook opvragen via info@lmc-vo.nl of samen met de schoolbrochure en andere informatie ophalen bij een van de scholen van jouw interesse. Heb je nu al een vraag of wil je benaderd worden door een van onze scholen? Mail dan gerust naar info@lmc-vo.nl of bel 010-436 67 66.

Kom snel langs en maak kennis met onze leerlingen, docenten en andere medewerkers. Geniet van je "reis" langs de verschillende scholen van je interesse. Veel succes en plezier bij het kiezen! 


       

Top