LMC Voortgezet Onderwijs

LMC scholen CUP

De LMC scholen CUP is een jaarlijks terugkerend evenement. Voetballende brugklasteams strijden tegen elkaar voor vele mooie prijzen, waaronder de beker met de grote oren: de 'LMC scholen CUP'. Teams van praktijkonderwijs-, mavo-, havo- of vwo-scholieren laten zien wat zij kunnen. Zowel jongens als meisjes.

LMC Voortgezet Onderwijs faciliteert hiermee dat leerlingen in teamverband en op een plezierige en sportieve manier een memorabele dag beleven, waarbij zij hun eigen en elkaars mogelijkheden ervaren en inzetten.

Op 12 juni 2023 streden 23 brugklas-teams op de voetbalvelden van Excelsior Rotterdam. Er werden prijzen uitgedeeld aan de nummers 1 en 2 (Vak College Hillegersberg en Rotterdam Designcollege voor categorie 'jongens'. Montessori Mavo Rotterdam en Rotterdam Designcollege voor categorie 'meiden', Vak College Hillegersberg en Het Lyceum Rotterdam voor categorie 'gemengd') en aan de teams die de meeste sportiviteitspunten scoorden (Het Lyceum Rotterdam, Young Rotterdam en ISK). Het was een zonovergoten sportieve dag met alleen maar winnaars! Bekijk hier de aftermovie:

Bekijk hier de vorige edities:

LMC scholen CUP 2019
LMC scholen CUP 2018
LMC scholen CUP 2017

 

Top