Personeel

Werken bij LMC Voortgezet Onderwijs

Leerlingen voorbereiden op de toekomst. Dit doen we binnen 23 vestigingen met ruim 8.900 leerlingen en meer dan 1.300 personeelsleden. Hoe we dat doen?
Lees en kijk snel verder:

Aantrekkelijke onderwijswerkgever
Alle LMC-scholen staan bij de Onderwijsinspectie op 'groen' als het gaat om kwaliteit. En we willen ons onderwijs naar een nóg hoger plan tillen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Omdat jij net als collega Janine teamgeest, out-of-the-box denken en een professionele cultuur belangrijk vindt? In onderstaand filmpje geeft Janine haar kijk op kwaliteit:

Wat ons verbindt
Typerend voor onze scholen is het open en transparante klimaat waarin ruimte is voor initiatieven en creativiteit. Wij weten dat dat een geweldige voedingsbodem is voor verbetering en ontwikkeling. En zeker ook voor werkplezier. Horeca Vakschool docent Remco vertelt bijvoorbeeld in onderstaand filmpje over het kookboek-project waar alle LMC-scholen aan deelnamen:

Lerende organisatie
LMC Voortgezet Onderwijs heeft de creativiteit, vindingrijkheid en professionaliteit van alle collega's nodig om onze onderwijsambities te realiseren. Daarom is er ruimte om op soms alternatieve, nieuwe manieren hieraan bij te dragen. Met uiteindelijk maar één doel: dat de LMC-scholen worden gezien als geweldige plekken om te mogen leren en werken!

Bekijk het aanbod van scholing van onze huisacademie

Collega's volop in ontwikkeling, lees over hun ervaringen

Hoge tevredenheidsscores
In november 2020 is het medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) afgenomen bij een groot deel van onze scholen. Het geeft inzicht in de aspecten die voor het werkplezier van onze collega's van belang zijn.
Bekijk de factsheet van het mto 2020

Informatie over de arbeidsvoorwaarden 

 

 

Houd onze vacatures komende periode in de gaten en solliciteer als er één voor jou bij staat!

Per 1 januari 2024 gaan we de Krachten bundelen!
Met de fusie tussen Kind en Onderwijs Rotterdam en LMC Voortgezet Onderwijs wordt ons onderwijs verder verrijkt en versterkt, in het belang van onze leerlingen en medewerkers en de stad.
Rotterdam biedt uitdagingen en ruimte voor ontwikkeling en creativiteit. Medewerkers in de nieuwe organisatie zijn toegerust om de grootstedelijke onderwijsopdracht aan te gaan. Zij dragen bij aan het vergroten van kansengelijkheid en benutten kansen en mogelijkheden voor het onderwijs en voor zichzelf.
Kijk op www.krachtenbundelen.nu met updates over de fusie en verhalen uit de praktijk van onze mooie scholen.

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's in de media? Klik op een van de foto's hieronder en lees de artikelen op AD.nl, IndeBuurt of in een van de LMC e-magazines.

Chinua

Foto: docent Chinua Mardenborough
van MT010

 

AD artikelen
Foto: docent Arzu Çevik
van Young Rotterdam

Emagazine
Foto: LMC e-magazine

Werken bij LMC Voortgezet Onderwijs?
Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze ambities?
Stuur een e-mail aan werken@lmc-vo.nl en we nemen contact met je op.

Volg LMC Voortgezet Onderwijs ook op social media en Youtube:

   

Top