Personeel

Werken bij SARO/LMC Voortgezet Onderwijs

Leerlingen voorbereiden op de toekomst. Dit doen we binnen 23 vo-vestigingen met ruim 9.300 leerlingen en meer dan 1.300 personeelsleden. Hoe we dat doen? 
Lees en kijk snel verder:

Wij zijn SARO! 
SARO
, dat is de krachtige, herkenbare naam waaronder LMC Voortgezet Onderwijs en Kind & Onderwijs Rotterdam vanaf 1 januari 2024 samen verder zijn gegaan. SARO wil het onderwijs nóg beter vormgeven. Waar kinderen kunnen worden wie ze willen zijn. SARO vormt de basis waarop kinderen en jongeren grenzeloos kunnen groeien en bloeien. Waar ze hun toekomst kunnen bouwen en beleven. Samen dragen wij bij aan de basis voor de rest van hun leven. Neem een kijkje op de tijdelijke landingspagina wijzijnSARO.nl. De komende maanden kom je ons nog tegen onder onze oude naam én onze nieuwe naam SARO.

Lerende organisatie
SARO/LMC Voortgezet Onderwijs heeft de creativiteit, vindingrijkheid en professionaliteit van alle collega's nodig om onze onderwijsambities te realiseren. Daarom is er ruimte om op soms alternatieve, nieuwe manieren hieraan bij te dragen. Met uiteindelijk maar één doel: dat de SARO-scholen worden gezien als geweldige plekken om te mogen leren en werken!

Bekijk het aanbod van scholing van onze huisacademie

Collega's volop in ontwikkeling, lees over hun ervaringen

Hoge tevredenheidsscores
In november 2020 is het medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) afgenomen bij een groot deel van onze scholen. Het geeft inzicht in de aspecten die voor het werkplezier van onze collega's van belang zijn.
Bekijk de factsheet van het mto 2020

Informatie over de arbeidsvoorwaarden 

 

 

Houd onze vacatures komende periode in de gaten en solliciteer als er één voor jou bij staat!Benieuwd naar de verhalen van onze collega's in de media? Klik op een van de foto's hieronder en lees de artikelen op AD.nl, IndeBuurt of in een van de LMC e-magazines.

Chinua

Foto: docent Chinua Mardenborough
van MEX010

 

AD artikelen
Foto: docent Arzu Çevik
van Young Rotterdam

Emagazine
Foto: LMC e-magazine

Werken bij SARO/LMC Voortgezet Onderwijs?
Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze ambities?
Stuur een e-mail aan werken@lmc-vo.nl en we nemen contact met je op.

Volg SARO/LMC Voortgezet Onderwijs ook op social media en Youtube:

     

Top