//formactionto controller implement:::
Personeel

Lesgeven in het hart van de samenleving

Leerlingen voorbereiden voor de toekomst. Dit doen we binnen 23 vestigingen met ruim 8.400 leerlingen en meer dan 1.100 personeelsleden. Hoe we dat doen? Lees en kijk snel verder:

Aantrekkelijke onderwijswerkgever
Alle LMC-scholen staan bij de Onderwijsinspectie op ‘groen’ als het gaat om kwaliteit. En we willen ons onderwijs naar een nóg hoger plan tillen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Omdat jij net als collega Janine teamgeest, out-of-the-box denken en een professionele cultuur belangrijk vindt? In onderstaand filmpje geeft Janine haar kijk op kwaliteit, in één van de zeven filmpjes die onze strategie samenvatten:

Wat ons verbindt
Typerend voor onze scholen is het open en transparante klimaat waarin ruimte is voor initiatieven en creativiteit. Wij weten dat dat een geweldige voedingsbodem is voor verbetering en ontwikkeling. En zeker ook voor werkplezier. Horeca Vakschool docent Remco vertelt bijvoorbeeld in onderstaand filmpje over het kookboek-project waar alle LMC-scholen aan deelnamen:

Lerende organisatie
LMC Voortgezet Onderwijs heeft de creativiteit, vindingrijkheid en professionaliteit van alle collega’s nodig om onze onderwijsambities te realiseren. Daarom is er ruimte om op soms alternatieve, nieuwe manieren hieraan bij te dragen. Met de zeven strategische pijlers als leidraad worden de scholen uitgedaagd hun eigen route te kiezen. Met uiteindelijk maar één doel: dat de LMC-scholen worden gezien als geweldige plekken om te mogen leren en werken!

Bekijk alle strategiefilmpjes
Bekijk het aanbod van scholing van onze huisacademie

Hoge tevredenheidsscores
In november 2020 is het medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) afgenomen bij een groot deel van onze scholen. Het geeft inzicht in de aspecten die voor het werkplezier van onze collega’s van belang zijn.
Bekijk de factsheet van het mto 2020

 

 

Houd onze vacatures komende periode in de gaten en solliciteer als er één voor jou bij staat!

Benieuwd naar de verhalen van onze collega’s? Klik op een van de foto's hieronder en lees de artikelen op AD.nl of in een van de LMC e-magazines. 

AD artikelen
Foto: docent Arzu Çevik
van Young Business School Rotterdam

Emagazine
Foto: LMC e-magazine

Werken bij LMC Voortgezet Onderwijs?
Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze ambities en spreken de LMC-kernwaarden – veelzijdig, kleinschalig en persoonlijk - jou aan? Reageer via onderstaande button en we nemen contact met je op:

Interesse

Volg LMC Voortgezet Onderwijs ook op social media en Youtube:

       

Top