//formactionto controller implement:::
Scholen

Scholen

Op de LMC-scholen staan de capaciteiten van de leerlingen centraal. LMC Voortgezet Onderwijs investeert in schooltypen die aansluiten op de behoeften en leerstijlen van leerlingen.

LMC-scholen zijn kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig. LMC Voortgezet Onderwijs werkt dagelijks verder aan een optimale afstemming van het onderwijs op onze leerlingen met als doel goede resultaten, weinig uitval en natuurlijk een leuke schooltijd voor onze leerlingen en docenten.

Elke LMC-school heeft gekozen voor een nadere onderwijsprofilering die de herkenbaarheid van en variëteit tussen de scholen vergroot. Een aantal locaties heeft zich in dit kader gespecialiseerd in bijvoorbeeld: sport, techniek, veiligheid, kunst en cultuur of een herkenbare specialisatie op het gebied van een bepaalde identiteit en/of didactiek.

Klik hier voor een overzichtskaart met LMC-scholen (in JPG)

LMC scholen CUP
LMC scholen CUP is een jaarlijks terugkerend evenement. Voetballende brugklasteams strijden tegen elkaar in De Kuip voor een prijs: de LMC scholen CUP. Daarnaast is er een sportiviteitsprijs te winnen. Jongens- en meisjesteams van praktijkonderwijs-, mavo-, havo- of vwo-scholieren laten zien wat zij kunnen op het heilige gras. Lees meer > >

Top