//formactionto controller implement:::
Scholen

Scholen

Op de LMC-scholen staan de capaciteiten van de leerlingen centraal. LMC Voortgezet Onderwijs investeert in schooltypen die aansluiten op de behoeften en leerstijlen van leerlingen.

LMC-scholen zijn kleinschalig, persoonlijk en veelzijdig. LMC Voortgezet Onderwijs werkt dagelijks verder aan een optimale afstemming van het onderwijs op onze leerlingen met als doel goede resultaten, weinig uitval en natuurlijk een leuke schooltijd voor onze leerlingen en docenten.

Elke LMC-school heeft gekozen voor een nadere onderwijsprofilering die de herkenbaarheid van en variëteit tussen de scholen vergroot. Een aantal locaties heeft zich in dit kader gespecialiseerd in bijvoorbeeld: sport, techniek, veiligheid, kunst en cultuur of een herkenbare specialisatie op het gebied van een bepaalde identiteit en/of didactiek.

Klik hier voor een overzichtskaart met LMC-scholen (in JPG) of
klik hier voor de LMC-scholengids
Klik hier voor een overzicht met de open dagen 2021.

LMC scholen CUP

Voor eerstejaars leerlingen is er een bijzonder evenement: de LMC scholen CUP. Voetballende brugklasteams strijden tegen elkaar in De Kuip of in het Sparta Stadion voor vele mooie prijzen, waaronder de LMC scholen CUP. Ieder jaar weer laten jongens- en meisjesteams van praktijkonderwijs-, mavo-, havo- of vwo-scholieren zien wat zij kunnen.

Met dit voetbaltoernooi zet LMC Voortgezet Onderwijs een jaarlijkse traditie voort. Het toernooi wordt georganiseerd om leerlingen op een sportieve manier met elkaar een onvergetelijke dag te laten beleven, waarbij teamgeest en plezier de boventoon vieren.

Lees meer > >


Foto: LMC-scholen CUP 2019 in het Sparta Stadion (klik op de foto om te vergroten)

Top