Werken bij

Werken bij SARO

Stel je voor... je hebt passie voor het onderwijs en vooral voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Als je gaat werken bij SARO, krijg je de kans om veelzijdig onderwijs te geven. Het bruisende Rotterdam is dé plek voor onze droom en ambitieuze missie in het primair- en voortgezet onderwijs: elk kind, elke kans. Je krijgt bij ons veel vrijheid voor initiatief en creativiteit. Elke dag zetten meer dan 2.000 SARO-collega’s zich in voor leerlingen, voor elkaar en voor Rotterdam.

Voortgezet Onderwijs
SARO is de nieuwe naam waar LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam vanaf 1 januari 2024 samen zijn verder gegaan. Je komt ons nog tegen onder onze oude namen en onze nieuwe naam. Op deze website vind je informatie over het werken in het VO. Binnen SARO VO hebben we 23 middelbare scholen (voor alle onderwijsniveaus), een OPDC, twee ISK-afdelingen, een Expertisecentrum en een stafbureau.

 

 

Houd onze vo-vacatures in de gaten en solliciteer als er één voor jou bij staat! 

Rotterdam bruist. SARO bruist.
Hier is ruimte voor jouw passie, expertise en enthousiasme. SARO ademt lef en ambitie. Net als onze mooie, dynamische stad. We hebben hoge verwachtingen van elkaar en van onze leerlingen. Zij zijn de toekomst. Goed onderwijs voor deze leerlingen: dat is onze verantwoordelijkheid. Die pakken we stevig vast. Samen met ouders en andere onderwijspartners. 

SARO gelooft in elk kind, elke kans.  
Bij SARO leggen wij de basis: voor nu en voor later. Voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Hun diverse behoeften en talenten vragen om een passend antwoord. Onze kindcentra, basis- en middelbare scholen en ons zorg- en expertisecentrum zijn met elkaar verbonden in gemengde scholenclusters. Dat is uniek in Nederland. SARO biedt daarnaast een scala aan schoolprofielen. Dat maakt SARO veelkleurig en veelzijdig. 

SARO is ambitieus en vernieuwend.
SARO is het resultaat van gebundelde krachten van het primair en het voortgezet onderwijs. Dat maakt ons de robuuste organisatie die we zijn. Met behoud van onze wendbaarheid. We dragen de kernwaarden Vakmanschap, Verbinding, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid. Voor onze missie: Samen Ambitieus Rotterdams Onderwijs. Daarvoor stropen wij elke dag onze mouwen op. 

Hoe SARO werkt.
We waarderen ieders vakmanschap, toewijding en teamgeest. Bij SARO mag je naar voren stappen; initiatief en creativiteit moedigen we aan. We stimuleren een leven lang leren. Voor onze leerlingen én onze medewerkers. Onze kleinschalige scholen zijn fijne ontmoetings- en oefenplaatsen, verankerd in de wijken. Bij SARO is jouw horizon breed en heeft jouw werk impact. 

Collega's in de media

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's in de media? Klik op een van de foto's hieronder en lees de artikelen op AD.nl of IndeBuurt waarin docenten Arzu, Chinua en anderen zich voorstellen.


Arzu Cevik (Young Rotterdam)


Chinua Mardenborough (MEX010)

 

Werken bij SARO
Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze ambities? Stuur een e-mail aan info@werkenbijsaro.nl en we nemen contact met je op!

Volg SARO ook op social media en Youtube:

    

Top