Werken bij

Werken bij SARO

Stel je voor... je hebt passie voor het onderwijs en vooral voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. Als je gaat werken bij SARO, krijg je de kans om veelzijdig onderwijs te geven. Het bruisende Rotterdam is dé plek voor onze droom en ambitieuze missie in het primair- en voortgezet onderwijs: elk kind, elke kans. Je krijgt bij ons veel vrijheid voor initiatief en creativiteit. Elke dag zetten meer dan 2000 SARO-collega’s zich in voor leerlingen, voor elkaar en voor Rotterdam.

werkenbijsaro

Voortgezet Onderwijs
SARO is de nieuwe naam waar LMC Voortgezet Onderwijs en Kind en Onderwijs Rotterdam vanaf 1 januari 2024 samen zijn verder gegaan. Je komt ons nog tegen onder onze oude namen en onze nieuwe naam. Op deze website vind je informatie over het werken in het VO. Binnen SARO VO hebben we 23 middelbare scholen (voor alle onderwijsniveaus), een OPDC, twee ISK-afdelingen, een Expertisecentrum en een stafbureau.

 

 

Houd onze vo-vacatures in de gaten en solliciteer als er één voor jou bij staat! Of bekijk ook werkenbijsaro.

Collega's in de media
Benieuwd naar de verhalen van onze collega's in de media? Klik op een van de foto's hieronder en lees de artikelen op AD.nl of IndeBuurt waarin docenten Arzu, Chinua en anderen zich voorstellen.


Arzu Cevik (Young Rotterdam)


Chinua Mardenborough (MEX010)

 

Werken bij SARO
Denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze ambities? Stuur een e-mail aan info@werkenbijsaro.nl en we nemen contact met je op!

Volg SARO ook op social media en Youtube:

    

Top